Download e-book for kindle: Anjers in Sint-Petersburg (Dutch Edition) by Linda Holeman,Annet Mons

By Linda Holeman,Annet Mons

Rusland, 19e eeuw. Antonina is uitgehuwelijkt aan Konstantin, een rijke grootgrondbezitter. Met al het optimisme dat ze in zich heeft, probeert ze het beste van haar verstandshuwelijk te maken en leidt ze het huishouden van het grote maar vervallen landgoed, dat mijlenver verwijderd is van de bewoonde wereld. Op een ochtend wordt Antonina's zoon echter ontvoerd door een bende kozakken. Konstantin trekt zich in zichzelf terug en Antonina beseft dat het aan haar is om hun enige type en erfgenaam te redden. Ze vindt hulp en steun bij haar trouwe bedienden Lilya en Grisha, die alles voor Antonina overhebben. Maar als de arbeidersklasse zich begint te verzetten tegen de aristocratie verandert alles. In het heetst van de strijd moet Antonina zien te voorkomen dat ze haar zoon voorgoed verliest...

Show description

Read or Download Anjers in Sint-Petersburg (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Download e-book for kindle: Hongarije: Meer dan een reisgids (Dutch Edition) by Henk Hirs,Runa Hellinga

Een Nederlandstalige reisgids voor Kindle over Hongarije. Zoals de titel al zegt: het is meer dan een reisgids. Radio-correspondent Henk Hirs leeft al 18 jaar in Hongarije en schreef een boek dat niet alleen vol staat met praktische counsel en handzame beschrijvingen van toeristische attracties, maar ook de geschiedenis, de cultuur en het dagelijkse leven belicht.

Download e-book for iPad: De wil van technology (Dutch Edition) by Kevin Kelly,Menno Grootveld,Pon Ruiter,Wim Scherpenisse

Met dit veelgeprezen meesterwerk zorgt Kelly ervoor dat we ons begrip van technologie radicaal zullen herzien. Aan de hand van talloze fascinerende voorbeelden laat Kelly zien dat het begrip technologie veel breder is dan we denken en dat bijvoorbeeld steden, muziek, onderwijs en taal ook technologieën zijn.

Download PDF by Jelle Winkels: De boevenwagen (Dutch Edition)

De gevangeniswereld is voor de meesten van ons eenonbekend terrein: wie in hechtenis is genomen, verdwijntachter slot en grendel, buiten het zicht van nieuwsgierigpubliek. Alleen degenen die er 'zitten' of werken wetenprecies hoe het eraan toegaat. Jelle Winkels was once een van rooster: vijftien jaar lang reed hij opde 'boevenwagen', het busje dat verdachten, veroordeeldenen uitgeprocedeerde vluchtelingen vervoert tussen huizenvan bewaring, rechtbanken, luchthavens, ziekenhuizen enbegraafplaatsen.

De andere stem (Dutch Edition) by Ramsey Nasr,Tayseer Nasr PDF

De monoloog l. a. voix humaine van Jean Cocteau uit 1928 is een klassieker. Het stuk heeft sinds 1930 vele roemrijke opvoeringen gekend, zowel in het theater als in de opera. Daarnaast werd het verfilmd. Ook Toneelgroep Amsterdam heeft het stuk sinds 2009 op zijn repertoire staan. Aan het woord is een vrouw die telefoneert met haar ex.

Additional info for Anjers in Sint-Petersburg (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Anjers in Sint-Petersburg (Dutch Edition) by Linda Holeman,Annet Mons


by Paul
4.2

Rated 4.28 of 5 – based on 36 votes