Get Au pair (Ulysses klassieken) (Dutch Edition) PDF

By Willem Fredrik Hermans

Kunstgeschiedenis en Frans, dat wil de negentienjarige, 1 meter ninety two lange Paulina uit Vlissingen studeren. En niet in Amsterdam, zoals haar nichtje Klara, die in een angstaanjagend kraakpand samenwoont met de veertigjarige, drummende taalwetenschapper Bart-Bram, maar in Parijs. Omdat Paulina's ouders haar avontuurlijke plannen niet kunnen bekostigen, besluit ze au pair te worden.

De ervaringen die Paulina in Parijs op doet, zijn behalve vermakelijk ook erg intrigerend. En dat alles anders loopt dan het zich aanvankelijk laat aanzien, zal ervaren Hermans-lezers niet verbazen.

Show description

Read or Download Au pair (Ulysses klassieken) (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Henk Hirs,Runa Hellinga's Hongarije: Meer dan een reisgids (Dutch Edition) PDF

Een Nederlandstalige reisgids voor Kindle over Hongarije. Zoals de titel al zegt: het is meer dan een reisgids. Radio-correspondent Henk Hirs leeft al 18 jaar in Hongarije en schreef een boek dat niet alleen vol staat met praktische suggestions en handzame beschrijvingen van toeristische attracties, maar ook de geschiedenis, de cultuur en het dagelijkse leven belicht.

Read e-book online De wil van technology (Dutch Edition) PDF

Met dit veelgeprezen meesterwerk zorgt Kelly ervoor dat we ons begrip van technologie radicaal zullen herzien. Aan de hand van talloze fascinerende voorbeelden laat Kelly zien dat het begrip technologie veel breder is dan we denken en dat bijvoorbeeld steden, muziek, onderwijs en taal ook technologieën zijn.

New PDF release: De boevenwagen (Dutch Edition)

De gevangeniswereld is voor de meesten van ons eenonbekend terrein: wie in hechtenis is genomen, verdwijntachter slot en grendel, buiten het zicht van nieuwsgierigpubliek. Alleen degenen die er 'zitten' of werken wetenprecies hoe het eraan toegaat. Jelle Winkels was once een van rooster: vijftien jaar lang reed hij opde 'boevenwagen', het busje dat verdachten, veroordeeldenen uitgeprocedeerde vluchtelingen vervoert tussen huizenvan bewaring, rechtbanken, luchthavens, ziekenhuizen enbegraafplaatsen.

Ramsey Nasr,Tayseer Nasr's De andere stem (Dutch Edition) PDF

De monoloog l. a. voix humaine van Jean Cocteau uit 1928 is een klassieker. Het stuk heeft sinds 1930 vele roemrijke opvoeringen gekend, zowel in het theater als in de opera. Daarnaast werd het verfilmd. Ook Toneelgroep Amsterdam heeft het stuk sinds 2009 op zijn repertoire staan. Aan het woord is een vrouw die telefoneert met haar ex.

Additional resources for Au pair (Ulysses klassieken) (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Au pair (Ulysses klassieken) (Dutch Edition) by Willem Fredrik Hermans


by Robert
4.1

Rated 4.10 of 5 – based on 27 votes